Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Fiat original

FIAT je skraćenica od Fabbrica Italiana Cars Torino. To je italijanska kompanija koja proizvodi automobile od 1899. Pred kraj osamdesetih, Fiat je bio najveći proizvođač automobila u Europi i treći na svetu. Danas su najveći proizvođači vozila u Italiji, sa vodećim pozicijama na tržištu Južne Amerike, kao što su Brazil i Argentina.

Pod oznakom "Fiat original" naći ćete originalne delove automobila iz Fiata. Poručeni auto delovi će se prilagoditi vašem čeličnom konjiću kao novi.

Pre porudžbine proverite da li ste odabrali pravo vozilo (model i godinu proizvodnje). Ako radite ovaj jednostavan domaći zadatak, možete biti potpuno bezbrižni kada kupujete originalne rezervne delove za vaše vozilo, što kod ostalih proizvođača nije uvek isti slučaj.

Originalni delovi automobila su malo skuplji. Razlika u ceni znači kvalitet i bezbrižnost pri kupovini. Originalni auto delovi obično imaju povoljne uslove garancije, što je uvek dobrodošlo u delovima automobila.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope