Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Flaška

Flaškaslovenska je produzeće koja se proslavila svojim proizvodom, bočicom koja služi za pročišćavanje vode. Radi se o staklenoj bočici koja je napravljena posebnom, TPS tehnologijom kojom se poboljšava struktura vode, odnosno voda iz pipe ili koja druga vrsta vode postaje kvalitetnija i najsličnija izvorskoj vodi, mekša i pitkija. Flaška je prvo postala pravi hit u Sloveniji, a potom se proširila i po Hrvatskoj te ostalim državama u regiji te se danas može pronaći i u Kanadi, Sjedinjenim Državama, Tajlandu, te da ne nabrajamo dalje.

 

Flaška je trajan proizvod, odnosno ona poboljšava kvalitet vode od prvog korišćenja pa četiri godine od toga datuma. Nakon što prođu četiri godine, zbog uticanja prirodnih i umetnih elektromagnetskih zračenja, njezina moć pročišćavanja slabi te je snaga pročišćavanja u petoj i šestoj godini korišćenja svega 10 do 20 posto. Dakle, radi se o ekološkom proizvodu, ekološkom načinu pročišćavanja vode pa zamislite samo koliko plastičnih boca s vodom možete izbeći u četiri godine korišćenja flaške. U našoj ponudi imamo flašku s logom naše firme pa tako možete godinama uživati u čistoj vodi i ekološkom načinu delovanja i razmišljanja. Flaška, osim što je veoma korisna, takođe je lepo dizajnirana i ostavlja lep estetski dojam.

Flaška proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope