Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Ford

Ford je američka kompanija poznata širom sveta kao jedan od najeminentnijih proizvođača automobila. Međutim, osim proizvodnjom vozila bavi se i proizvodnjom delova za vozila te takođe i motornim uljima. Kompanija je nastala davne 1903. godine i to u Detroitu. Osnovao ju je Henry Ford pod punim nazivom Ford Motor Company, kompanija je započela sa revolucionarnom proizvodnjom delova zbog koje je omogućeno slaganje vozila i jeftinija proizvodnja, odnosno proizvodnja delova na pokretnoj traci koji kasnije omogućava sklapanje vozila, čime je znatno pojeftinjena proizvodnja. Danas se radi o petom najvećem proizvođaču vozila na svetu koji zapošljava oko 165,000 radnika. Među najpoznatijim Fordovim modelima su Kia, Foxus, Mondeo, Fusion, itd.
 
Kada govorimo o uljima, radi se o posebnoj formuli dizajniranoj upravo za Fordova vozila, ali koja se mogu koristiti i u drugim markama automobila. U svojoj ponudi imaju nekoliko vrsta motornih ulja, a napravljena su sa obzirom na zahteve da se smanji emisija štetnih gasova. Mogu se koristiti i u vozilima starije proizvodnje kako bi se pojačale performanse automobila te poboljšavaju zaštitu od rđe, penjenja, stvaranja taloga. Većina ima i zaštitu od visokih temperatura i sa njima povezanim zgušnjavanjem. Uz motorna ulja, Ford u ponudi ima i razna maziva, tekućine za klima uređaje i hladnjake u motoru, tekućine za kočnice i slično.
 

Ford proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope