Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Fram

FRAM je američka kompanija čija je najvažnija delatnost proizvodnja filtera za različite vrste vozila te je na tržištu prisutna punih 75 godina. Sve je započelo kada su dvojica hemičara, Frederick Franklin i T. Edward Aldam izumili filter za vozila koji se lako menja, što je bila prava revolucija obzirom na do tada poznate filtere koji su bili teško dostupni te samim time i teško su se menjali. U to doba filteri za vozila bili su prisutni već kojih desetak godina te ih je bilo izrazito teško instalirati, promeniti i očistiti.

 

Ova dvojica hemičara tako su ostali zapisani kao važne osobe u analima ove tvrtke koja je čak i dobila ime prema njihovim prezimenima – FRanklin i AdaM. Otada pa sve do danas radi se o veoma uspešnoj tvrtki koja i dalje veoma mnogo ulaže u nove patente te su tako vlasnici na desetke različitih patenata vezanih upravo uz filtere, pre svega uljene i vazdušne filtere za vozila. Neki od njihovih filtera imaju delotvornost od čak 99 odsto čišćenja što je, dakle veoma mnogo. Firma je važan sponzor i različitih trkaćih natjecanja jer upravo filteri koji su efikasni poput FRAM filtera pridonose boljim performansama u ovom sportu.

Fram proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope