Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Frigair

Dobrodošli u talijansku firmu Frigair čija je glavna specijalnost proizvodnja delova za automobile i ostala vozila koja se tiču grejanja i hlađenja, dakle razni grejači, ventilatori i slično. Osim za vozila, proizvode ovakve delove i za industrijska postrojenja. Misija im je proizvesti kvalitetan deo i plasirati ga do kupca što pre, pored toga nuditi dobre servisne usluge, ali i prihvatljivu cenu. Preduzeće godišnje zaradi oko 25 milijuna evra, u Evropi ima četiri skladišna prostora te zapošljavaju oko 50 radnika. Talijanski Frigair zapravo je deo velike grupe kompanija koje su se udružile pod zajedničkim imenom HACtech.

 

Ova grupa uspešno proizvodi i izvozi čak na četiri kontinenta te ima oko 700 zaposlenih širom sveta te stalno beleži rast, a delatnost svih kompanija u grupi vezana je upravo uz delove koji se tiču grejanja i hlađenja, odnosno komponenti za grejanje, klime, ali i filtere. Tvrtka Frigair mnogo ulaže u inovacije, kako svojih proizvoda tako i načine dostave svoje robe do konačnog kupca, kako bi ?čitav proces bio što brži i jednostavniji. Većina proizvoda su izrađena po specifikacijama za originalne delove pa i nose oznaku originalnosti. Sedište preduzeća je u talijanskom gradu Cassana.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope