Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Fulda

Fulda je vodeća kompanija za proizvodnju guma u Nemačkoj. Vozačima iz cele Evrope nude visokokvalitetne gume po povoljnim cenama za sve vrste automobila, vozila sa pogonom na sva četiri točka, laka komercijalna vozila, teretna vozila i takođe poljoprivredne mašine.

Fulda je započela svoje uspešno putovanje 1906. godine u nemačkom gradu Fulda, odakle je i ta marka guma dobila ime. Danas je Fulda članica Goodyear grupe i daleko je najpopularnija marka automobilskih guma u Nemačkoj. Iz razloga što Fulda prati visoke standarde za kvalitetnu proizvodnju, gume su im sinonim za kvalitet i odlično se snalaze čak i u ekstremnim vremenskim uslovima. Stoga nije ni čudo što se Fulda pojavljuje i na najzahtevnijim tržištima guma na svetu, jer mogu da se mere sa vrhunskim svjetskim proizvođačima guma.

Gume Fulda najbolje kupuju europski vozači koji cene nemački kvalitet izrade. Proizvodnja sa visokotehnološkom opremom i sofisticiranim testiranjem lako može udovoljiti zahtevima ISO standarda.

Fuldina filozofija kaže: Vozi pametno, idi dalje. Sa svojim sloganom govore, kako im je glavni cilj napraviti gume koje će udovoljiti najzahtjevnijim vozačima po povoljnoj cijeni i pružiti sigurnost čak i u nepovoljnim vremenskim uslovima. Nezavisna ispitivanja koja vrše moto časopisi dokazuju to dokazuju iz godine u godinu.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope