Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Geyer & Hosaja

Preduzeće „Geyer & Hosaja“ je jedno najvećih proizvođača guma u srednjem delu Evrope  koje zapošljava više od 700 ljudi u 4 proizvodna pogona. Ponose sa više od 25 godina iskustva i aktivnosti u gumarskoj industriji, visoko kvalifikovanim kadrom i modernom tehnikom. Sarađuju sa najvećim i najzahtevnijim korporacijama iz celog sveta i konstantno se prilagođavaju njihovim zahtevima.
 
Imaju lidersku poziciju na tržištu u proizvodnji guma, auto tepiha, protektiranih guma, elemenata bezbednosti u saobraćaju, granula i mnogih drugih proizvoda od gume. Njihova ponuda obuhvata gume za kamione, autobuse, prikolice i poluprikolice, za građevinske mašine (bagere, utovarivače, dampere,..) i opremu za transport. Takođe su specijalizovani za protektiranje guma sa tehnologijom tople i hladne protekcije.
Poseban naglasak stavljaju na kvalitet svojih proizvoda. Njihovi proizvodni pogoni podležu strogim međunarodnim standardima kvaliteta i ekološkim standardima radi zaštite životne sredine. Proizvodni proces njihovih proizvoda zasniva se na korišćenju sirovina najvišeg kvaliteta sa dozom recikliranih sirovina. Preduzeće ima sve potrebne dozvole koje mu omogućavaju aktivnosti u proizvodnji prerade otpada. Svi njihovi zaposleni obučeni su za pravilno upravljanje sa otpadom i trude se količinu otpada svesti na minimum. Poštuju pravila zaštite životne sredine i pravilno upravljaju sa energijom i sirovinama. Prenos otpada vrše samo ovlašćena lica koja poseduju potrebnu dozvolu za odlaganje. Kao svesnom proizvođaču gumenih proizvoda nastoje da smanje negativni uticaj na okruženje i životnu sredinu (emisije u vazduhu, otpadne vode).

Geyer & Hosaja proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope