Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Gislaved

Gislaved je tvrtka koja dolazi iz Švedske te je ponosna zbog te činjenice i ističe da je Švedska zemlja kvaliteta kao što je nameštaj IKEA ili automobili kao što su Saab i Volvo. Gislaved tako spaja zajedno sve ono što je svojstveno za ovu državu – moderni stil, udobnost, najbolji kvalitet, pouzdanost i internacionalna distribucija proizvoda. Gislaved je tako brend koji je privlačan i za kupce i za distributere. Glavna proizvodna grana ove švedske tvrtke su gume. Imaju gume za najrazličitija vozila i to za letnju i zimsku montažu, međutim u celom su svetu posebno poznati po svojoj seriji visoko kvalitetnih zimskih guma. Kada se radi o letnjim gumama, one su posebno popularne među motociklistima.

 

Osim proizvodnjom guma, Gislaved se bavi i proizvodnjom ostalih delova za vozila, a najviše svetala i svetleće opreme. Cela ova uspešna švedska priča započela je davne 1893. kada su braća Carl i Wilhelm Gislow počeli proizvoditi gumene proizvode široke potrošnje u gradu Gislavedu u južnoj Švedskoj. Već 1905. godine započeli su prvu gumu za vozilu u Švedskoj. Posebno važna godina u dugoj istoriji ovog preduzeća je 1927. kada se počeo proizvoditi Volvo, proizvodio se na – Gislaved gumama!

Gislaved proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope