Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Glidex

Glidex je brand kompanije Midwest čija se delatnost najviše bazira na proizvodnji rashladnih tekućina za sve vrste vozila. Naime, ako i malo pomislimo o sistemu automobila, odnosno motora, onda shvatamo kako je sve prepuno trenja i kad ne bi postojao sistem za hlađenje, sve bi se veoma brzo pregrejalo desio bi se kvar ili bi se desilo zapaljenje. Iz tog razloga je dobra i kvalitetna rashladna tekućina u vozilu i više nego bitna. Ona je od neprocenjive važnosti jer omogućuje normalan rad vašeg automobila. Glidex rashladne tekućine veoma je delotvorna protiv pregrijavanja, penjenja, oksidacije i nastanka taloga.

 

Ne sadrže fosfate, amine i nitrite te ne oštećuju aluminijum niti gumu, a celi sistem štiti od pregrejavanja i smrzavanja punih pet godina. Ono što je posebno interesantno jest da se Glidex sredstvo koristi mnogo na prugama u zimskim vremenskim uvetima. Naime, ova tekućina služi za premazivanje tračnica jer omogućava da se po njima ne stvara led. Takođe, ovako premazane tračnice ne privlače pesak i prašinu te se ne ispira. Midwest je američka kompanija koja je na tržištu prisutna već čitavih četrdeset godina te je osim na američkom prisutna i na drugim svetskim tržištima, dok u proizvodnji poštuju velik broj međunarodnih sertifikata kvalitete.

Glidex proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope