Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

GM

GM je poznati američki proizvođač automobila punog naziva General Motors, no uz proizvodnju automobila bavi se i proizvodnjom kvalitetnih motornih ulja. Već? znamo da je kvalitetno motorno ulje jedna od najvažnijih komponenti na vozilu jer čuva motor od raznih čestica i kvarova. GM motorna ulja nove generacije poznata su pod nazivima Dexos 1 i Dexos 2. Posebno su napravljena kako bi odgovorila na naprednu tehnologiju GM vozila, ali i svih ostalih vozila koja koriste slićne tehnološke procese.

 

Pre prodaje ulja prolaze kroz veoma stroga testiranja koja nisu poznata kod drugih proizvođača i na koja je GM posebno ponosan. Rezultat su ulja koja povećavaju efikasnost motora, smanjuju potrošnju goriva te takođe smanjuju sklonost oksidiranju. Prilikom kupovine GM ulja Dexos treba paziti da imaju zaštićeni znak na ambalaži jer jedino takva ulja prolaze sve stroge testove u kompaniji te odgovaraju specifikacijama koje ova firma zahteva. Dexos ulja mogu se koristiti na benzinskim i dizelskim automobilima, iako su dizajnirana za novija vozila, mogu se koristiti i na nekim starijima. Inače, General Motors ima proizvodne pogone za proizvodnju automobila i kamiona u 34 države, a prodaje ih na tržištu čak 140 zemalja. Njihova vozila imaju oko 20 različitih vrsta motora.

GM proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope