Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

GMC

GMC ili punim imenom GMC Oil Company američka je kompanija koja se već osamdeset godina bavi iskopavanjem nafte te njezinom preradom, a u svetu automobilizma najpoznatija je po proizvodnji raznih vrsta ulja za vozila te maziva i ostalih tekućina. Sa proizvodnjom je počela 1931. godine, a danas ima svoje rafinerije ne samo u Sjedinjenim Državama već i na svim drugim kontinentima. GMC zapravo je deo GMC Oil grupe koja okuplja kompanije koje se bave istim poslom, a koje nisu isključivo sa američkog kontinenta već iz svih krajeva sveta. Osim iskopavanjem nafte, bave se i iskopavanjem zemnog plina, a takođe osim proizvodnjom ulja i maziva za vozila, bave se i proizvodnjom ulja i maziva za radne strojeve te najrazličitija industrijska postrojenja.

 

Kompanija ima 21 postrojenje u Sjedinjenim Državama i još 55 širom sveta, od toga oko 15 na evropskom kontinentu. U ponudi imaju najrazličitija ulja, kako za benzinske, tako i za dizelske motore, a svojim sastavom poboljšavaju performanse vozila te smanjuju sklonost rđi, penjenju i stvaranju taloga i naslaga. GMC motorna ulja mogu se koristiti i na novijim i na starijim vozilima te u svojoj ponudi kompanija ima doista velik izbor koji neće ostaviti ravnodušnim niti jednog vlasnika vozila.

GMC proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope