Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Goodride

Goodride Tires kanadska je kompanija koja je ponosna na veliki izbor guma za sve vrste vozila i, kako vole reći, guma baš za svaku priliku i nepriliku, odnosno za sve vremenske uvete te različite uvete na cestama. O kvaliteti mnogo govori i sponzorstvo lokalnog, kanadskog driftera, Chrisa Gonzalesa koji redovito sudeluje na natjecanju Drift Mania Canadian Championship. Ovaj vozać kaže kako je tokom godina na natjecanju i izvan njega koristio mnogo različitih guma, ali nijedne ga nisu impresionirale poput guma Goodride, kojima je odlučio ostati veran te ih preporučuje svim profesionalnim i sportskim vozačima.
 
U veoma širokoj selekciji Goodride guma mogu se naći gume za automobile, traktore, autobuse, kombajne… dakle, baš za sve vrste vozila koja i možete zamisliti. I ne samo to, svaki od različitih tipova vozila može pronaći i gume za specifične uvete na cestama te vremenske uvete, što je doista velika prednost ove kompanije. Na stranici ove firme takođe možete pronaći i gume s obzirom na delatnost koju se bavite. Ono na što je kompanija posebno ponosna je činjenica da su sponzor lokalnom muško – ženskom košarkaškom klubu, tvrtka je takođe i važan donator raznim društvima koje pokušavaju pomoći u podizanju kvalitete života, kako lokalno, tako i globalno.
 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope