Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

GoodYear

GoodYear
GoodYear gume poznate su širokoj populaciji, a dolaze iz američke tvornice guma koja je pod punim nazivom The GoodYear Tire & Rubber Company. Sedište kompanije smešteno je u gradu Ohio, osnovana je 1989. godine. Tadašnja firma imala je 13 zaposlenih te i proizvodila gume za bicikle i konjske kočije te razne druge gumene predmete. Kasnije se profilisala kao fabrika za gume za automobile, a danas je ubrojena među top pet svetskih proizvođača guma, time da osim što proizvodi gume za automobile, takođe proizvodi i gume za velike radne mašine, kamione, avione, trkaće automobile. Kompanija je dobila ime po Charlesu Goodyearu koji je izumeo proces vulkanizacije gume kojim se znatno povećala njezina izdržljivost te tako omogućila razvoj savremenih guma za prevozna sredstva kakva danas poznajemo.
 
Osim po gumama za vozila, GoodYear je svetski poznat i po cepelinu s natpisom kompanije koji služi za reklamiranje te je danas to jedan od najpoznatijih reklamnih poteza u Sjedinjenim Državama, ali i šire. Prvi cepelin s natpisom GoodYear pojavio se još davne 1925. godine. Zanimljivo je da je tvrtka najuspešnija snabdeva gumama u Formuli 1, obzirom na ostvareni broj pobeda kada su se koristile ove gume, međutim od 1998. godine se povukla iz sporta.

Naši kupci nas vole širom Evrope