Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Hagus

Hagus je belgijska kompanija, zapravo sestrinsko preduzeće belgijskog proizvođača delova za automobile VanWezel. Preduzeće je glavni, vodeći dobavljač svih vrsta ogledala i stakala za svetla koja su potrebna na vozilima na evropskom kontinentu te severnom delu Afrike. Smeštena je u gradu Tienenu te je na tržištu prisutna preko stotinu godina. Preduzeće se bavi proizvodnjom retrovizora, bilo unutarnjih, bilo spojašnih, sa kućištem ili bez njega, originalnih ili onih koji se mogu naknadno ugraditi, na primer za vozila koja vuku kamp kućice, ali i kućišta za svetla.
 
Posebno zanimljivo kod priče o Hagusu je činjenica da je tvrtka nastala 1910. godine i to u Nemačkoj, u Solingenu, a proizvodila je predmete od kože. Tek 1950. godine dobila je novog vlasnika koji ju je pretvorio u preduzeće za proizvodnju delova za automobile. Prvo se fokusiralo na proizvodnju retrovizora za motor kotače, a docnije se proizvodnja proširila i na retrovizore za vozila. Osamdesetih godina prošlog veka Hagus je prvi proizveo kućišta za prednja i stražnja svetla koja nisu bila isključivo ravna već je deo bio iza, a deo sa boka vozila. Belgijska tvrtka VanWezel preuzela je Hagus 2007. godine, a moto preduzeća je: 'Više bezbednosti za vozače' te uz retrovizore i svetla danas proizvodi i raznu dodatnu opremu za vozila.
 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope