Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Hankook

Hankook je južnokorejska tvrtka smeštena u Seulu, a osnovana davne 1941. godine. Iako je nastala u najgorim godinama Drugog svetskog rata, nije se dala omesti u svojim planovima o rastu te je danas sedma najveća firma za proizvodnju guma za najrazličitije tipove vozila na svetu. Hankook najviše proizvodi gume za klasične automobile, motor kotače te kamione. Kada je firma nastala zvala se Chosun Tire Company, ime kakvo danas poznajemo menja 1968. godine. I Chosun i Hankook zapravo su imena drevnih južnokorejskih kraljevstva. Popularnost je kompaniji na svetskoj razini znatno porasla kada je izumljena radijalna guma.

Danas se u ovoj firmi proizvede oko 92 milijuna guma godišnje, pored guma proširila je i svoju proizvodnju na akumulatore i kočione diskove. Danas imaju oko 21,000 zaposlenika te su prisutni u preko 180 država sveta. Srbiji najbliži proizvodni pogon Hankooka je u susednoj nam Mađarskoj. Firma je sve prisutna na najrazličitijim utrkama na motorima te u automobilima, gde je redovito jedan od glavnih dobavljača guma za natjecatelje. Također, često se bavi i sponzorstvom sportova koji nemaju veze s utrkama i konkretno sa gumama, kao što su npr. ragbi i nogomet. Posebno je zanimljivo i da je sponzor TV reality showa 'Car Warriors'.

Hankook proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope