Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Hejalux

Nemačka tehnologija koja se predstavila svetu preko kvalitetne rasvete za automobile i kamione zove se HEJALUX. Brand je osnovan sredinom 20. veka pri proizvodnju poštuju sve važnije evropske i svetske standarde. Za svoje proizvode kažu da su napravljeni po najvećim nemačkim standardima kvalitete koji se mogu nabaviti po pristupačnim cenama.

 

Preduzeće se i danas bavi proizvodnjom halogenih svetiljki kakve se obično koriste u starijim vozilima, a posebno su ponosni što upravo oni proizvode halogene svetiljke sa smanjenom UV radijacijom te se takođe mogu montirati na sve postojeće automobile, ukoliko to želite, jer radi se o svetiljkama napravljenima prema regulativi Evropske unije. No, naravno, osim halogenih svetala bave se i proizvodnjom modernijih, prije svega xenon rasvete. Mnogi ovu vrstu rasvete za automobile nazivaju rasvetom budućnosti. Primjerice, xenon rasveta emitira čak i do 100 posto više svetla nego obična halogena svetiljka, a takođe ima i veoma jasnu svetlost, bez ikakvih zamućenja. Xenon rasvetu HEJALUX proizvodi i za automobile i za kamione. Firma posluje širom sveta, nabavlja robu za automehaničarske radionice, trgovine te ostale distributere. Budući se radi o firmi koja se lako prilagođava zahtevima tržišta, sasvim je sigurno da ćemo još za nju čuti i susretati se s njenim proizvodima.

Hejalux proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope