Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Hilfer

Malo je uspešnih poslovnih priča koje dolaze iz naše regije, stoga vam s ponosom predstavljamo slovenačku firmu koja se bavi proizvodnjom lanaca i guma, a zove se Gledring. Firma je započela sa radom davne 1949. godine kao tvornica za gumene proizvode, međutim veoma brzo se profilisala kao firma koja proizvodi gume za vozila i lance za gume te gumene podloške za noge i za prtljažnike. U svojoj ponudi imaju velik izbor lanaca za sneg, posebno je zanimljivo da su Gledring Hilfer lanci za sneg u posljednjih 15 godina najprodavaniji na celom slovenačkom tržištu.

 

Napravljeni su od visokokvalitetnog ljevanog čelika zbog čega su veoma otporni i imaju nekoliko sertifikata budući su proizvedeni po evropskim i svetskim normama. Dinamičan razvoj jedan je od prioriteta ove kompanije te su u stalnoj potrazi za partnerima diljem sveta koji su spremni jednakom merom pridoneti razvoju sveta lanaca te širokim koracima krenuti prema osvajaju vrhova, ulasku među najbolje igrače na svetu u ovom polju. Tvrtka redovito sudeluje na automobilskim sajmovima na kojima izlaže svoje proizvode i inovacije. Lista marki automobila za koje ova kompanija proizvodi neprestano se povećava. Firma je već veoma poznata na području evropskog kontinenta te ima plan proširiti se i dalje, na druge kontinente.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope