Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

International Radiators

Hlađenje motora za mnoge je neopozivo najvažniji sistem u automobilu. Zbog trenja raznih delova jedan o drugi u motoru se stvara velika temperatura pa možemo zaključiti, čak i ako smo laici da, kada ne bi bilo sistema za hlađenje, radna temperatura bi se previše digla i u konačnici došlo bi do zapaljenja motora pa i celog vozila. International Radiators jedna je od firmi koja se brine da do toga ne dođe.

Ovo je britanska firma koja ima više od stotinu godina iskustva u proizvodnji rashladnih sistema za vozila, a to su hladnjaci, ventilatori, dovodne i odvodne cevi te sve povezano sa sistemom hlađenja. Trenutno firma ima oko pet hiljada proizvoda u svom asortimanu i dnevno proizvedu nekoliko hiljada delova u svojim proizvodnim pogonima. Svi proizvodi imaju visok kvalitet, što je potvrđeno sa nekoliko testova koji idu u prilog tome. International Radiators zapravo je u vlasništvu tvrtke Unipart Group, koja nudi proizvodnju, logistiku te konzultantske servise za najrazličitije vrste automobila, odnosno njihovih delova. Budući se danas ne može zamisliti nijedno leto bez klima uređaja, International Radiators je firma koja konstantno beleži rast prodaje i dobiti te verujemo kako ćemo za nju čuti još mnogo puta.

International Radiators proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope