Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

KFZ Stahlrad

Pravilno se nazivaju naplacima, a mi ih još kolokvijalno volimo nazivati i felnama. Radi se o važnom delu kotača, delu na koji dolazi guma, a osim što je važan deo bezbednosti takođe je i važan estetski deo jer se pomoću naplataka mogu dobiti sasvim drugačiji estetski dojmovi o vozilu. Na primer, pomoću posebnog naplataka vozilo može biti sportsko, robusnije, kasičnije, sve zavisi o vašim zahtevima i željama. KFZ Stahlrad ili, novijeg naziva Alcar Stahlrad brend je čeličnih naplataka za vozila i deo mreže Alcar koja je službeno registrirana u Velikoj Britaniji, a sedište joj je u Austriji, oko ?četrdesetak kilometara južno od Beča. 90 posto naplataka sa ovom oznakom odlazi na klasična vozila i terence koji su službeno registrirani u Evropi, poslednjih nekoliko godina naglasak je na naplacima za zimske uvete na cestama jer se pokazalo da su zime sve otpornije, naglije te dakako sa nižim temperaturama i velikom količinom padavina.
 
Preduzeće je najviše fokusirana na evropsko tržište, a širom Evrope ima oko 30 postrojenja u 13 različitih država te oko 800 zaposlenih. Njihovi se proizvodi mogu naručivati i preko sigurnog sustava naručivanja preko interneta, a sve su i aktivniji na Instagramu, na kojem brojnim fotografijama objave svaki novi proizvod iz svojih fabrika.
 

KFZ Stahlrad proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope