Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Kleber

Moto britanske tvrtke koja proizvodi gume, zove se Kleber je: 'Peace of mind, everytime' ili u prevodu: ''Mir uma, u bilo koje vreme'. Naravno, ovo se povezuje s dobrim gumama, odnosno sa znanjem da samo dobre gume mogu doneti mir u našem umu jer su garancija bezbednosti u prometu. Kleber je zapravo brend koji je nastao u sklopu američkog proizvođača guma BFGoodrich, ali na evropskom tlu, tačnije u Francuskoj, sa proizvodnjom je započela 1911. godine. Osim za vozila, takođe se bavila proizvodnjom guma i za avione.

Tokom Drugog svetskog rata fabrika je bombardovana, ali ubrzo se oporavila i nastavila s proizvodnjom. Ubrzo nakon rata fabrika je lansirala i prve gume za poljoprivredne mašine. Posebno su ponosni na svoju inovaciju iz 1951. godine kada su započeli sa proizvodnjom novih guma bez unutarnje gume kakve su do tada imala baš sva vozila (poput današnjih bicikala, npr.). Već 1960. godine ista je firma izumela radijalne gume koje izvana imaju različite utore obzirom na to koriste se u različitim vremenskim uvetima. Iz istorije firme je dobro napomenuti i to da od 1969. godine počinje proizvoditi gume za popularni avion Concorde. Od 2012. godine maskota tvrtke je – ker bokser!

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope