Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Kolbenschmidt

KS Kolbenschmidt razvija, proizvodi i prodaje klipove benzinskih i dizel motora za automobile i komercijalna vozila. Jedan je od lidera na svom području. Takođe proizvode i klipove za dvotaktne motore, motore sa kompresorom, kao i velike klipove za stacionarne, vodene i lokomotivne motore.

Povećanje snage i smanjenje upotrebe goriva i emisija duži su niz godina glavni pokretač u razvoju novih komponenti u kompaniji Kolbenschmidt. Kolbenschmidt GmbH je međunarodna kompanija sa sedištem u Neckarslumu u Nemačkoj. Oni teže maksimalnom napretku sa balansom između pojedinih jedinica: između klipova velikog prečnika, klipova komercijalnih vozila i klipova automobila. Već mnogo godina mnogi proizvođači originalnih proizvoda kompanije Kolbenschmidt postali su proizvođači originalne opreme. Glavno tržište kompanije je Evropa, Severna i Južna Amerika i Azija.

Kolbenschmidt proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope