Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Kormoran

Kada kažemo 'kormoran' odmah pomislimo na pticu koju neki još nazivaju i crnom smrću naših voda iz razloga što jako voli jesti ribu. No, daleko smo od ptičjeg sveta jer vam želimo predstaviti poljski brend guma za vozila koji se naziva Kormoran. Danas je 90 odsto ove poljske kompanije u vlasništvu francuskog diva, 'gumenog čoveka' Michelina. Kormoran proizvodi gume za automobile i to za letnje i zimske uvete na cestama. Ima nekoliko serija, npr. neke od najpoznatijih svakako su gume Kormoran Gamma B2 koje su namenjene za veoma visoke performanse automobila u letnim mesecima.
 
Potom su tu i Kormoran Impulser B2, Kormoran Runpro B i Kormoran B2 za veoma ugodnu letnju vožnju te Kormoran Snowpro i Kormoran Snowpro B2, gume koje su namenjene veoma visokim performansama u zimskim uvetima. Mnogi kažu da su Kormoran gume odličan izbor za malo novca jer su globalno gledano nešto jeftinije od guma u istom rangu koje dolaze od drugih proizvođača, ali u isto vreme nude odlične performanse vašeg vozila te takođe dugo traju. Mnogi zadovoljni kupci kažu kako su Kormoran gume vredne svakog uloženog dinara pa čak i više. Treba li još razloga da i sami isprobate Kormoran gume?
 

Kormoran proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope