Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Kumho

Kumho, punim imenom Kumho Tire Co., Inc. južnokorejska je kompanija koja se bavi proizvodnjom guma za različita vozila, u prošlosti je bila poznata pod imenom Samyang Tire. Sedište joj je u gradu Gwangju, zapravo je deo grupe Kumho Asiana zajedno s Asiana Airlines, drugom po jačini južnokorejskom vazuhoplovnom kompanijom. U Evropi kompanija posluje pod imenom Kumho Tyres, čije ime dolazi od južnokorejske reči koja znači 'bistro jezero'. Uz brend guma Kumho u kompaniji se proizvodi i brend pod nazivom Marshal.

Uz fabrike za proizvodnju guma u samoj Južnoj Koreji, kompanija ima još nekoliko u Kini i Vijetnamu. Uz fabrike kompanija ima i niz istraživačkih centara u kojima se proverava kvalitet te traže novi načini za stvaranje što bolje i trajnije gume. Većina istraživačkih centara smeštena je u Evropi, odnosno u Velikoj Britaniji i Nemačkoj, a takođe postoji i jedan u Ohiju u Sjedinjenim Američkim Državama. Kumho je takođe sponzor raznih natjecanja i momčadi, a pre svega bismo istaknuli da je sponzor nogometnoj momčadi Manchester Uniteda, tačnije kompanija je ovom klubu 'platinasti partner'. Takođe, zajedno s klubom Kumho je lansirao program 'Play Safer' kojim se pokušava povećati savesnost ljudi o potrebi za većom bezbednošću mladih u prometu.

Kumho proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope