Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

KWP

KWP je talijanska firma čija je glavna delatnost proizvodnja pumpi za vodu za vozila. Sa proizvodnjom su počeli 1984. godine kao samostalna firma, sa vremenom su promenili nekoliko vlasnika dok ih konačno 2003. godine nije kupila talijanska kompanija Metelli Co. Proizvodi se izvoze u 90 zemalja sveta i na sve kontinente, bave se kako proizvodnjom znamenskih tako i originalnih delova za vozila.

 

Kada govorimo konkretno o KWP pumpama za vodu, firma ima zaokružen proces od pregleda sirovog materijala pa sve do konačnog testiranja proizvoda. Imaju pumpe za vodu za sve vrste vozila na evropskom, američkom i azijskom tlu te svake godine ponudu poboljšavaju novim modelima. Sve pumpe prolaze stroge testove izdržljivosti. Kompanija ima nekoliko pogona za proizvodnju na talijanskom tlu, bez obzira na krizu stalno beleže rast prodaje i godišnje pozitivne brojke. Kao što znamo, tekućine su veoma važan deo sustava u motoru koji su vezani uz pumpu za vodu, a tvrtka KWP osigurava i tekućine koje se koriste uz njihove pumpe za vodu. Vlasnici su najrazličitijih certifikata kojim se potvrđuje kvalitet, trajnost i efikasnost njihovih pumpi. Osim celih pumpi za vodu, tvrtka nudi i delove pumpi koji se daju zameniti.

KWP proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope