Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Lena Lighting

Dobra sijalica je od neprocenjive je važnosti u oblačno i kišno doba godine, pre svega na vozilima jer često upaljeno svetlo na vozilu deli sretan kraj od kobnog i nesretnog kraja. Svetlo, sijalica je znak raspoznavanja, signal da se netko približava ili stoji na cesti. Zbog toga vam predstavljamo jednu od najpoznatijih evropskih firmi koje se bave proizvodnjom različite vrste rasvetinih tela, između ostalog i sijalica za vozila. Radi se o poljskoj firmi Lena Lighting.

 

Firma je nastala 1989. godine u poljskoj prestonici. Sa vremenom se ta kompanija cepkala, u konačnici, tačnije 2004. godine grupiranjem tri rascepkane firme nastala je nova, Lena Lighting. Firma danas proizvodi najrazličitiju vrstu rasvete za domaćinstva, industriju, showbusiness, i vozila. Posebno su ponosni na svoju rasvetu za slikare, liniju lampi koje su napravljene upravo za sve koji se bave slikanjem. Tu su i najrazličitije prenosne lampe koje se takođe koriste u vozilima, primjerice lampe koje se napajaju na akumulator, te omogućuju rasvetu mašina ili drugog dela automobila kod kakvog kvara na cesti. Većim delom njihova su rasvetna tela LED tehnologija kojom se štedi energija te povećava životni vek same žarulje.

Lena Lighting proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope