Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Longvita

Longvita je internetska prodavnica koja nudi vrhunske prirodne i zdrave male proizvode. Sa izuzetkom pravih čajeva, koji su pre svega namenjeni aktivnoj brizi za naše zdravlje, svi su proizvodi slovenačkog porekla.

Neki su od njih inovativni, novi proizvodi, koji još nisu na slovenačkom tržištu i rezultat su dosadašnjeg razvoja. Napomenućemo samo neke od njih: vrhunski sapun izrađen od pravih čajeva (lapacho, pu'erh, mate), kvalitetna prirodna kozmetika, prirodna jastučnica od lavande sa ručnim punjenjem za rad na računaru, terapeutski jastuci s natpisima svetski poznate kaligrafkinje Loredane Zega. Longvita takođe u svojoj ponudi ima vrhunske prirodne prehrambene dodatke slovenačke inovativne kompanije ARS PHARMAE, sa vlastitim patentiranim slovenačkim proizvodima (upotreba kore bele kočevske jele).

Proizvodi kompanije Longvita svrstani su u nekoliko grupa: za zdravo telo, za zdrav dom, za zdravu svakodnevicu, jedinstveni proizvodi i prirodni darovi.

U grupi za zdravo telo se nalaze pravi i biljni čajevi, sapuni, masti i prirodne dodatke prehrani. Nismo dovoljno svesni koliko i kako smo se trovali, pa smo u grupu za zdrav dom dodali poznate i nepoznate prirodne proizvode koji mogu obogatiti i namirisati dom. Za zdravu svakodnevnicu je grupa u kojoj predstavljamo energetske vežbe za zdrav način života i preovladavanje brojnih tekoba svakodnevnog stresa. Unikatni proizvodi rezultat su kreativnosti "posebnih" ljudi, a prirodni darovi su kombinacija radosti za dušu koju ćete rado dati sebi i drugima.

Longvita je, dakle, put koji svi želimo - postići dug i zdrav, ispunjen život uz pomoć upotrebe prirodnih i zdravih proizvoda i usluga.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope