Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Magma

MAGMA je brend koji je u vlasništvu nemačke tvrtke KRONPRINZ GmbH. Prisutna je na evropskom i svetskom tržištu već više od jednog veka te se delatnost bazira na proizvodnji kvalitetnih naplataka za sve vrste vozila. Naplaci su originalni i zamenski, tako da postoji veliki izbor. Cela priča započela je 1897. godine kada je osnovana tvrtka, a bavila se proizvodnjom delova za bicikle i motor kotače. Ubrzo nakon toga započela je i proizvodnja naplataka za automobile te su to ujedno bili prvi čelični naplaci za vozila na svetu. Firma se nakon toga razvijala strelovitom brzinom, a osim naplataka i ostalih delova za vozila proizvodila je i delove čak i za avione.

 

Tokom godina firma je često menjala vlasnike, a najviše se to događalo upravo krajem 20. i početkom 21. veka. Na primer, deo preduzeća bio je u vlasništvu jedne od najvećih turskih kompanija, Tekersana, potom u vlasništvu diva Michelina i Berbet Group. Konačno, 2004. godine cijelu firmu preuzima upravo turski Tekersan. Danas kompanija proizvede oko 20 milijuna naplataka za klasične automobile, 5,5 milijuna naplataka za kamione te oko 1,5 milijuna naplataka za industrijsku i poljoprivrednu mehanizaciju godišnje, a mnogi su izrađeni od čelika, dok se deo proizvodnje, pre svega MAGMA naplataka okrenuo laganijim aluminijskim naplacima.

Magma proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope