Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Mahle original

Mahle je danas vodeći globalni partner za razvoj automobilske industrije. Zapravo se radi o grupi u kojoj su tri glavne razvojne i proizvodne jedinice – sistemi i komponente za motore, sistemi filtriranja i vanjski deo motora te sistemi za termalnu regulaciju. Mahle grupa tako je među tri najveća dobavljača delova za vozila na svijetu. Trenutno zapošljava oko 64,000 radnika i ima 140 proizvodnih i razvojnih postrojenja na svetu. Posebno su ponosni na svoje razvojne centre u Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Sjedinjenim Američkim Državama, Indiji, Brazilu i Japanu u kojima radi oko 4,500 stručnjaka i svojim inovacijama poboljšavaju performanse automobila.
 
Priča o uspešnoj grupi Mahle započela je davne 1920. godine kada su se braća Mahle dohvatili posla oko klipova na automobilima. Želeli su u svojoj maloj radionici proizvoditi lakše i efikasnije klipove. Naravno, u početku su se susreli sa brojnim problemima, međutim sa vremenom je tržište prihvatilo nove klipove, uz put su izumeli i vazdušne te uljene filtere, kako bi performanse bile još bolje. A šta reći preko 90 godina kasnije? Dovoljno je navesti ?činjenicu da danas preko 50 odsto svih proizvedenih automobila ima neku od inovacija nastalih u kompaniji Mahle! Bez obzira na svetsku krizu, firma beleži stalni rast pa se predviđa da će dobit za 2014. godinu biti oko 10 milijardi evra.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope