Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Mann-Filter

Our filter don't expire, they simply retire – moto je kompanije Mann – Filter, a u prevodu bi znači – Naši filteri ne umiru, oni samo odlaze u penziju. Radi se o nemačkoj firmi koja ima veoma dugu tradiciju, tačnije nastala je 1941. godine u mestu blizu Stuttgarta, a osnovali su je Adolf Mann i Erich Hummel, tako da preduzeće nosi puno ime Mann+Hummel.

 

Preduzeće danas posluje širom sveta te ima razvijene laboratorije u kojima se traže inovacije koje će poboljšati filtere u našim automobilima i učiniti ih još delotvornijima. Preduzeće ima pogone na oko šezdesetak lokacija diljem sveta, godišnje od prodaje zaradi oko 2,7 milijardi dolara te ima zaposlenih oko 15,200 ljudi u svom sektoru. Vole se i slikovito izražavati pa tako kažu da je njihova vizija za budućnost sledeća: F – focus (fokus), I – Integrity (integritet), L – leadership (vodstvo), T – teamwork (timski rad), E – excellence (izvrsnost), R – respect (poštovanje), što na kraju daje ime proizvoda oko kojeg je zapravo cela ova priča nastala – filter. U proizvodnji poštuju najrazličitije certifikate koji garantuju visok kvalitet finalnog proizvoda, takođe su i dobitnici međunarodnih nagrada za njih. Zadnjih godina, poput svih modernih firmi, mnogo ulažu i ekologiju i održivost kako bi nam svima život na planetu bio lepši i ugodniji.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope