Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Michelin

Dobrodošli, upoznajte trenutno drugog najvećeg proizvođača guma na svetu! Tako je, to je francuska tvrtka Michelin koja po zaradi i proizvodnji opasno dahće za vratom vodećem Bidgestoneu. Michelin je s vremenom kupio druge, manje proizvođače guma kao što su Riken, Kleber, Tigar, Kormoran, Uniroyal te brojne druge. Michelin je prepoznatljiv po svojoj maskoti, čoveku koju izgleda kao da je sastavljen od guma. Službeno ime mu je Bibendum, a kolokvijalno ga se naziva Michelin Man. Iz ove kompanije, osim što stalno izlaze kvalitetne gume za sve tipove vozila, takođe su došle i brojne inovacije na području guma pa je tako manje poznato da je Michelin izumeo i gume za vlakove koje se zapravo koriste po tračnicama!
 
Kao i mnoge druge kompanije, tako je i Michelin započeo svoju istoriju još u 19. veku i to kao proizvođač gumenih predmeta te su ga osnovala dva brata. Bilo je tu mnogo uspona i padova, no čini se ipak više uspona jer danas ne postoji čovek pa makar i ne bio vlasnik vozila koji nije čuo za gume 'michelinke'. Osim proizvodnjom guma kompanija izdaje i turistički vodič te se dodeljuju tzv. 'michelinove zvezde' restoranima s obzirom kako se oceni njihova izvrsnost.

Michelin proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope