Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Mobile Air

Već iz imena ovog proizvođača možemo zaključiti koje ćemo proizvode pronaći u njihovoj ponudi. Niko se neće iznenaditi da je marka Mobile Air prvenstveno opremljena sistemom grejanja i hlađenja. Na primer, naći ćemo grejače u kabini, koji su ključni za udobnu vožnju u hladnijim danima, ali s druge strane, proizvođač pruža sve što nam je potrebno za prijatnu klimu u automobilu leti - kondenzatore, klima uređaje i slično. Naravno, rashladni sistemi ne pokrivaju samo klimu.

Mobile Air nudi i druge hladnjake - hladnjake za vodu, hladnjake za usisni vazduh, hladnjake za ulje i slično. Ukratko, sve što vam je potrebno za kontrolu temperature u kabini i takođe pod haubom vašeg vozila. Mobile Air, dakle, vodi računa o onim delovima automobila koji stvarno nude udobnost u vožnji. Naravno, ovi proizvodi nude mnogo više od praktičnosti, jer pružaju i osnovnu sigurnost i zaštitu od potencijalno opasnih izduvnih gasova automobila. Hlađenje i grejanje, koji predstavljaju glavni segment ovog područja automobilskih delova, sami su neophodni u modernim vozilima - malo automobila ostavlja proizvodnju bez ugrađenog klima uređaja, dok je kontrola temperature u određenoj meri integrisana u gotovo svim modernim vozilima, posebno ona koja su namenjena dužim putovanjima.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope