Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Modula

MODULA je talijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom svih vrsta polica za domaćinstva, industriju, trgovine, odnosno za sve gde se javi potreba, a budući da govorimo o automobilima, onda treba uzeti u obzir automobilski deo posla ove tvrtke, a to su spremnici za robu koji se montiraju na vozila, uglavnom na krov.

 

MODULA krovni prtljažnici su veoma praktični, lako se montiraju te još lakše skidaju i nude veliku uštedu prostora, posebno ako ste vlasnik malog automobila sa malim skladišnim prostorom u prtljažniku. Montiranje krovnih prtljažnika je jednostavno, sve se lako radi po uputama koje se dobiju uz svaki proizvod te su također veoma trajan, dakle jedna investicija u kojoj možete uživati i koristiti je godinama. Odlikuje ih kvaliteta, aerodinamičan izgled te maksimalna iskorišćenost prostora. Krovni koferi štede prostor, ali i vaše živce jer možete na bilo koje putovanje bez nerviranja gde i kako sa stvarima kad je vozilo i ovako prepuno. MODULA je započela sa proizvodnjom svakakvih vrsta polica i skladišnih ormara još 1987. godine, a posebno su ponosni na svoje vertikalne proizvode kojima se štedi prostor za skladištenje i do 90 odsto. Ono na što su još veoma ponosni jest činjenica da svi njihovi proizvodi imaju oznaku 'Made in Italy' te su doista onde i proizvedeni.

Modula proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope