Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Monroe Original

Monroe Original je brand u vlasništvu korporacije Tenneco koja ima sedište u Illionoisu u Sjedinjenim Američkim Državama. Tenneco je nastao 1999. godine, odnosno od tada posluje kao samostalna korporacija. Prisutna je preko svojih proizvoda u najpoznatijim automobilima današnjice, a najviše preko Monroe amortizera te sistemu za smanjenje emisije štetnih gasova prepoznati kao brendovi Walker i Fonos. Osim na klasičnim automobilima, njihovi delovi se mogu pronaći na teškim industrijskim i pre svega radnim strojevima, na primer onima u šumarstvu, poljoprivredi pa čak i onima kojima se bave razminiranjem. Preduzeće ima godišnju dobit od oko 7,4 milijarde dolara, 25,000 zaposlenih diljem sveta, 89 proizvodnih pogona na šest kontinenata te 14 inžinjerskih centara širom sveta.
 
Kada govorimo o brendu Monroe Original znamo da se tu radi o visoko kvalitetnim rezervnim amortizerima koji su proizvedeni u istim proizvodnim centrima kao i originalni amortizeri na vašem automobilu. Posebno su dizajnirani tako da pristaju na mesto istrošenih amortizera na vozilu te nude vrhunsku zamenu. Takođe, zbog napora kojim se naša vozila svakodnevno suočavaju na cestama, pre svega raznim udubljenjima i ispupčenjima, Monroe Original stručnjaci preporučuju da bi se amortizeri zbog sigurnosti trebali promeniti nakon svakih pređenih 80,000 kilometara. Bezbednost je ipak najvažnija, zar ne?
 

Monroe Original proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope