Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Monroe Reflex

Ako amortizeri na vozilu ne rade ili oštećeni, to ćemo ubrzo jako dobro osetiti. Osim što će svaka pa i najmanja rupa na cesti izgledati kao da smo se zabili u neku provaliju, vozilo će takođe plesati po drumu, posebno kada se nađemo u krivini ili obavljamo bilo kakvo skretanje. Uzročno posledično tako amortizeri mnogo utiču i na bezbednost u prometu pa ih nikako ne smemo zanemariti. Postoje različiti proizvođači amortizeri, a danas vam predstavljamo amortizere Monroe Reflex.

 

Radi se o amortizerima za automobile i kamione, a posebno su dizajnirani da mogu podneti loše uvete na cestama, odnosno kako bi se to u žargonu reklo 'off road vožnje'. Monroe Reflex amortizeri napravljeni su sa ciljem da gumu drže duže i jače uz površinu ceste. U njega je ugrađena posebna tehnologija zvana 'Twin Disc' uz pomoć? koje amortizer ranije reagira kada guma udari u neravninu na cesti nego što su to do sada činili obični amortizeri. Ovi su amortizeri prošli mnoga testiranja i to kod neovisnih kompanija koje se bave testiranjem te su se dokazali pouzdanima. Inače, Monroe je u vlasništvu američke tvrtke Tenneco koja posluje od 1999. godine, a zapravo se radi o grupi kompanija pod jednim vodstvom.

Monroe Reflex proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope