Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Moog

Kod nas ova kompanija nije previše poznata, Moog je zapravo pravi američki div jer proizvodi delove za automobile, ali i mornaricu, avione pa čak i neke svemirske projekte u obliku satelita. Kompanija je nastala 1951. godine i to kao mala firma u podrumu jedne kuće i je prva narudžba bila je vredna 800 dolara. Danas se zarada ove kompanije meri u milijardama dolara i zapravo se radi o pravom gigantu. Sa vremenom se kompanija iz Sjedinjenih Država proširila i na Francusku, Japan, Veliku Britaniju, odnosno na celi svet. Posebnu prekretnicu za kompaniju činila je 1974. godina kada je potpisan prvi ugovor za izradu delova za space shuttle.

 

Kada govorimo o auto industriji, Moog je najpoznatiji po proizvodnji selena te raznih spona stabilizatora, ali i senzora te simulatora vožnje. Posebno su poznati u svetu brzih automobila, odnosno velikih trkaćih natjecanja poput Formule 1 i to upravo po svojim simulatorima vožnje koji su toliko precizni da omogućuju najrazličitija testiranja u uvetima koji su identični kao na samoj pisti. Ono što je manje poznato jest i da firma pravi delove čak i za podmornice. Dakle, radi se o firmi kojoj je kvaliteta najvažnija, a glavni im je moto: 'A Better Way' ili 'Bolji način', što znači da uvek pokušavaju bolje.

Moog proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope