Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Motul

Motul je američka firma specijalizovana za proizvodnju najrazličitijih maziva za najrazličitija vozila, ponosna je na svoju istoriju koja je duga više od 150 godina. Naime, firma je nastala u New Yorku davne 1853. godine pod nazivom Swan i Fitch, nedugo nakon toga je bila specijalizovana za visoko kvalitetna maziva. Danas je firma ponosna na svoju dugu istoriju te ističe kako se radi o prepoznatljivom brendu i vodećem mazivu na svetu. Osim različitih maziva za klasična vozila mnogo ulažu upravo u maziva za sportske automobile i u tome su izrazito uspešni. Važna godina za ovu tvrtku svakako je 1971. kada je prva na svetu proizvela sto odsto sintetičko mazivo za vozila. Radi se o esteru biljnog porijekla te je bilo vezano za aeronautičku tehnologiju.

 

Ubrzo nakon toga tvrtka je sa svojima novim mazivom sudelovala i na prestižnom natjecanju, Formuli 1, kako bi pokazala vrednost i konkurentnost novog maziva. Danas imaju zadnju generaciju sintetičkog maziva za sportska vozila, ime mu je 300V Double Ester, a moto je: 'Brže, dalje, sigurnije'. Takođe, imaju i 300V Motorsport Line mazivo koje ima čak osam stupnjeva viskoziteta te omogućava optimalni rad bez obzira na uvete u kojima je vozilo.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope