Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Mr. McKenic

Mr. McKenic tvrtka je iz Singapura koja se bavi proizvodnjom najrazličitijih vrsta ulja, maziva i tekućina za automobile, domaćinstva i industriju. U svojoj ponudi imaju veoma širok asortiman proizvoda, cela priča počela je još 1999. godine kada je proizvedeno prvo tehnološko ulje poznato pod nazivom 9 u 1. Ulje je namenjeno za brodove i industriju te je napravljeno za tada rastući sektor u Singapuru. Ulje je veoma brzo našlo velik broj zadovoljnih kupaca, pre svega zbog svoje kvalitete i otpornosti na vatru. Danas firma ima paletu proizvoda koja služe za pranje, omašćivanje, dezinsekciju, podmazivanje, poliranje i zaštitu.

 

Firma mnogo ulaže u testiranja i istraživanja kako bi stvorili nove proizvode, koji su još bolji i kvalitetniji od prethodnih. Neki od njihovih proizvoda ponosni su vlasnici najrazličitijih nagrada, npr. pariske nagrade za kvalitetu ili frankfurtske nagrade za najbolje trgovačko ime. Uz ovo, firma ima i različite sertifikate po kojima se vidi da pri proizvodnji poštuju najpoznatije svetske standarde kvalitete. Mr. Mckenic je jedna od najbrže rastućih kompanija u Aziji, jedan od poslovnih mota kompanije je: 'Mi smo rešenja na koja možete računati!' U ponudi takođe imaju i paletu zelenih proizvoda koji su napravljeni sa ciljem što manjeg štetnog uticaja na okolinu.

Mr. McKenic proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope