Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Narva

NARVA je nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom rasvetnih tela za automobile, autobuse, kamione i motor kotače te se u novije vreme sve više bave, uz klasična svetla, i proizvodnjom xenon rasvete za koju mnogi kažu da je budućnost auto rasvete. Firma je nastala 1948. godine, dakle odmah nakon Drugog svetskog rata, i odmah se počela baviti proizvodnjom svetala za vozila. Od samih početaka radili su i na stvaranju tehnologije pomoću koje bi mogli isporučiti najbolja svetla za svakog vozača i njegove potrebe. Tvrtka je dobila ovo ime – NARVA 1957. godine i to inkorporacijom naziva za tri najvažnije komponente za stvaranje dobre sijalice – nitrogen, argon i vakuum.

 

Jedna je od prvih kompanija koja je započela sa proizvodnjom halogenih žarulja za vozila te je bila prva tvrtka koja ih je predstavila na američkom tržištu. Od 2012. godine NARVA postaje deo Phillips grupe za automobilsku industriju. U svojoj ponudi imaju najrazličitije vrste rasvetinih tela za vozila te streme tome da svi imaju veoma dugačku trajnost. Jedno vreme najpopularnije su bile halogene lampe, no onda su primat preuzele LED žarulje. Zadnjih nekoliko godina na popularnosti dobivaju i xenon žarulje koje su tri puta trajnije od halogenih i koje ova kompanija proizvodi.

Narva proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope