Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Nexen

Hyundai je svetski poznata kompanija, a manje je poznato da u svom vlasništvu ima drugu kompaniju koja se bavi proizvodnjom guma, ta druga kompanija zove se – Nexen Tires. Ova je fabrika južnokorejski div koji ne samo da je dominantan na vlastitom tržištu već i širom cele Azije, da bi stvar bila još bolja firma je sve važniji igrač i na svetskim tržištima, Evropi, Americi i Australiji. Kompanija se bavi proizvodnjom guma za klasične automobile, SUV-ove i kombi vozila. Osim što se radi o gumama veoma visoke kvalitete, takođe se radi i o gumama koje su cenom veoma prestupane.

 

Zanimljivo je da je 2012. godine u rad pušten novi proizvodni pogon koji je po opremljenosti što se tiče tehnologije u samom vrhu na svetu i to ne samo u proizvodnji guma već općenito u industriji. Ovim potezom firma je sve bliže svom cilju, a to je da se svrsta u najveće svetske proizvođače guma. Firma je započela s radom davne 1942. godine kao Heung-A Tire Company i bila je to prva kompanija na području Južne Koreje koja se bavila proizvodnjom guma za vozila. Naziv firme dolazi od slova u rečima 'next century', čime se želi pokazati okrenutost prema budućnosti.

Nexen proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope