Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Nisotec

Nisotec je domaće preduzeće koja se bavi proizvodnjom svih vrsta ulja, tekućina i masti za većinu prevoznih sredstava koja danas poznajemo. Na primer proizvode motorna ulja za vozila, za brodove, lokomotive i motor kotače, potom ulja za transmisiju, za manuelne i automatske menjaće, ulja za poljoprivredne mašine i građevinsku mehanizaciju, industrijska ulja, tekućine za vozila kao što su antifriz, kočione tekućine i tekućine za pranje stakala. Nisotec je prisutan na tržištu Srbije od 2008. godine, zapravo se radilo o tome da je brand NIVOLIN promenio ime u Nisotec.

 

NIVOLIN je proizvodila Rafinerija Novi Sad, ali pod sankcijama izgubila pravo na taj brend. Od 2011. godine tvrtka je napravila velike pomake i trud u prepoznavanju novog brenda, a glavni im je moto: jednostavno bolje. Napominju, kako se radi o znatno boljem proizvodu od većine koji su prisutni na tržištu jer dokazano imaju visok kvalitet, veoma širok asortiman te tehničku podršku. U svojoj kolekciji imaju već oko tridesetak medalja za kvalitet svojih proizvoda. Posebno su ponosni na Nisotec Racing Team jer je preduzeće glavni sponzor Dušana Borkovića koji je vice prvak u evropskom brdskom reliju u generalnom plasmanu. Preduzeće ne samo da plasira svoje proizvode u matičnoj državi već u sve susedne države u regiji, ali i šire. 

Nisotec proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope