Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Nissens

Delivering the difference ili 'Isporučujemo razliku' moto je ove tvrtke sa sedištem u Danskoj koja se bavi proizvodnjom različitih delova za automobile, pre svega kondenzatora, raznih grejača, radijatora te regulatora klima uređaja. Tvrtka je na tržištu prisutna gotovo čitav vek, odnosno od 1921. godine, a danas u svojoj proizvodnji poštuju razne evropske i svetske sertifikate izvrsnosti koji omogućuju da svaki proizvod nosi visok kvalitet, kod proizvodnji se smanjuje emisija štetnih gasova, ali i ostali načini zagađenja te saznanje da je svaki proizvod napravljen po određenim specifikacijama.

 

U svom katalogu koji se stalno ažurira Nissens ima oko 12,000 delova. Preduzeće kontinuirano ulaže u nove tehnologije kako bi se smanjili troškovi proizvodnje, dok u isto vreme poboljšala kvalitet te smanjila cena završnog proizvoda. Osim delove za vozila, tvrtka proizvodi i delove za industriju, a u svom poslovanju fokus stavljaju na četiri smernice: spremnost na izazove, profesionalnost, fleksibilnost i majstorstvo u izradi. Kada govorimo o delovima za industriju koje Nissens proizvodi, onda su to delovi za najrazličitije radne mašine te industrijska postrojenja, ali u novije vreme i sisteme za elektrane za vetar. Svi njihovi proizvodi, odnosno delovi odgovaraju originalnim delovima i na sebi nose oznaku originalnosti.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope