Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Novak Izpušni sistemi

Često smo navikli da delovi za vozila dolaze iz udaljenih nam država, a neretko čak i iz Azije pa i dalje. Stoga je svakako pravo zadovoljstvo predstaviti preduzeće koja se bavi proizvodnjom delova za vozila, a dolazi iz iste regije u kojoj smo i mi. Radi se o slovenačkom preduzeću Novak izduvni sistemi koja je smeštena u Novom Mestu. Preduzeće je nastalo davne 1978. godine kao malena trgovina i radionica, a osnovala ju je, što je pomalo netipično, jedna žena, Marija Novak. Kasnije se posao širio te ga danas drži njezin sin Robert, preduzeće se razvilo u regionalnog proizvođača izduvnih sistema za sve poznatije marke vozila.
 
Novak ispusni sistemi danas proizvode izduvne lonce i cevi, katalizatore, sve sitnije i potrošne delove u izduvnom sistemu, a posebno su ponosni na svoj sportski program ispusnih sistema za kojeg su dobili i zeleni znak kvalitete u Sloveniji. Osim toga, preduzeće ima i razne međunarodne sertifikate koji su garancija da su proizvodi izrađeni od kvalitetnih materijala i po međunarodnim standardima kvalitete. Za većinu proizvoda nude dvogodišnje, a za sportske čak i trogodišnju garanciju. Uz proizvodne pogone imaju i nekoliko servisnih centara širom Slovenije, a takođe i jedno predstavništvo u Srbiji.
 

Novak Izpušni sistemi proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope