Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Opel original

Opel je napravio neverovatne početke s proizvođačem šivaćih mašina Adam Ople 1862. Kasnije su 1899. godine počeli da prave  ​​bicikle i automobile. Vozila su prvo proizvedena pod okriljem General Motorsa, ali danas su deo Groupe PSA. Opelova vozila prodaju se na različitim tržištima pod različitim imenima: u Velikoj Britaniji pod brendom Vauxhall, u Australiji i Indoneziji kao Holden, u Severnoj Americi i u Kini pod brendom Buick.

Pod oznakom "Opel original" naći ćete originalne Opelove delove automobila. Poručeni auto delovi prilagodiće se vašem čeličnom konjiću kao novi.

Pre porudžbine proverite da li ste odabrali pravo vozilo (model i godinu proizvodnje). Ako radite ovaj jednostavan domaći zadatak, možete biti potpuno bezbrižni kada kupujete originalne rezervne delove za vaše vozilo, što kod drugih proizvođača nije uvek slučaj.

Originalni delovi automobila su malo skuplji. Razlika u ceni znači kvalitet i bezbrižnost prilikom kupovine. Originalni auto delovi obično imaju povoljne uslove garancije, što je uvek dobrodošlo kod automobilskih delova.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope