Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Osram

OSRAM je nemačka kompanija koja je nastala davne 1906. godine i koja dakle danas beleži respektabilnu istoriju dužu sto godina. Firma se nije odmah tako zvala već je taj naziv nastao nekoliko godina kasnije i to od naziva za dva glavna sastojka od kojih su se pravile tadašnje niti za žarulje – OSmij i volfRAM. Ubrzo je glavni deoničar ove firme postao Siemens i to se zadržalo sve do 2013. godine. Zaštitni znak kompanije, sijalica s istaknutom sijaličinom niti, koji je to ostao i do danas, nastao je 1919. godine.
 
Kompanija danas proizvodi najrazličitije sijalice, kako za domaćinstva tako i za vozila te je u bilo kojem fahu ime koje znači kvalitet i trajnost. U kompaniji kažu kako se u vreme kada se započinjali svoju uspešnu poslovnu priču nije moglo ni zamisliti što se sve sa svetlom može učiniti – na primer pročišćavati vodu, ali i drugo i da će svetlo postati jedan od glavnih faktora bezbednosti u prometu, pre svega u noćnim prilikama, ali i u lošim vremenskim uvetima. Takođe, treba znati i da se infra crveno svetlo koristi za senzore za kišu na automobilima. Strast prema inteligentnoj rasveti nešto je što će ovu kompaniju voditi i godinama koje su ispred nas, to je sasvim sigurno.
 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope