Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Peugeot original

Kompanija Peugeot osnovana je za vreme vladavine Napoleona 1810. godine. Prvo su napravili mlinove za kafu i kola. Prvi parni tricikl proizveden je već 1858. Krajem 19. veka proizveli su automobil koji je imao motor s unutrašnjim sagorevanjem. Danas je Peugeot vrhunska kompanija, koju su u 2013. i 2014. najveći svetski proizvođači svrstali na pretposlednju poziciju po prosečnom puštanju CO2.

Pod oznakom "Peugeot original" naći ćete originalne automobilske auto delove od proizvođača Peugeot. Poručeni autodelovi će se prilagoditi vašem čeličnom konjiću kao nov.

Pre porudžbine proverite da li ste odabrali pravo vozilo (model i godinu proizvodnje). Ako radite ovaj jednostavan domaći zadatak, možete biti potpuno bezbrižni kada kupujete originalne rezervne delove za vaše vozilo, što kod drugih proizvođača nije uvek slučaj.

Originalni delovi automobila su malo skuplji. Razlika u ceni znači kvalitet i bezbrižnost prilikom kupovine. Originalni auto delovi obično imaju povoljne garancijske uslove, što je uvek dobrodošlo u delovima automobila.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope