Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Philips

Philips je vjerojatno najpoznatija nizozemska kompanija, a odlikuje se dugom istorijom proizvodnje te je njezina glavna delatnost proizvodnja rasvetinih tela, kako za domaćinstva tako i za vozila i šire. Tvrtka je osnovana 1891. godine, a sedište joj je u Amsterdamu. Osnovao ju je Gerard Philips u Eidenhovenu kupivši jednu veliku halu u kojoj je počeo sa proizvodnjom sijalica. Prisutna je na oko 60 tržišta na sveta te ima oko 124,000 zaposlenika. Osim rasvetom kompanija se veoma mnogo bavi i zdravljem i aktivnostima vezanima za zdravlje i zaštitu zdravlja te stilovima života, ali i proizvodnjom elektroničkih uređaja.

 

Posebno je zanimljivo da je 1928. godine Philips osnovao i svoju radio stanicu. Prema merenjima iz 2012. godine Philips sijalice su najkorišćenije na svetu, a od tada, krizi usprkos, tvrtka beleži rast prodaje, pre svega zbog velike aktivnosti na japanskom teritoriju. Kada govorimo o žaruljama za vozila, tvrtka se bavi proizvodnjom klasičnih rasvetinih tela za sve poznatije marke automobila te ih karakterizira trajnost i maksimalna delotvornost. Na neke od rasvetinih tela za vozila stavljaju plavu kapu na vrhu čime se dobiva bolji estetski izgled vozila. Sva rasvetna tela za vozila proizvodi pod nazivom Philips Automotive Lighting te ih plasira na svim kontinentima.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope