Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Pirelli

Pirelli je veliki svetski igrač u proizvodnji guma, a koliko je bitan govori sljedeći podatak – Pirelli gume službena su vrsta guma na velikom trkačkom natjecanju Formula 1. Tačnije, Pirelli je peti najveći proizvođač guma na svetu, iza kompanija Bridgestone, Michelin, Continental i Goodyear. Sedište tvrtke smešteno je u Milanu u Italiji, firma je na poslovnoj berzi prisutna od 1922. godine. Pirelli je prisutan u oko 160 država sveta, ima 21 fabriku za proizvodnju i mrežu od oko 10,000 distributera svojih proizvoda. Velika sportska natjecanja podupire još od davne 1907. godine. Oko 99 odsto dobiti preduzeća dolazi upravo od prodaje guma, a što je široj javnosti manje poznato je ?činjenica da firma ima i svoju modnu liniju sportske odeće kroz brand PZero, a takođe ulaže u obnovljive izvore energije. Još nešto po čemu je Pirelli poznat jest godišnji kalendar kojeg izdaju još od 1964. godine i kojeg uvek rade veoma poznati svetski fotografi.
 
Pirelli je osnovan 1872. godine, a osnovao ga je Giovanni Battista Pirelli. U početku su se proizvodili razni predmet široke potrošnje izrađeni od gume, između ostalog i maske za ronioce. Danas je ovom preduzeću samo nebo granica, Evropa preuska za sve planove koje ima.

Pirelli proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope