Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Prasco

Prasco

Prasco je talijanska firma, proizvođač svih vrsta zamenskih delova za vozila, npr. Alfa Romeo, Audi, BMW, Honda, Jeep, Hyundai, Mazda, Lexus, Peugeot, Toyota, Saab, Volvo, i da ne nabrajamo dalje. Auto delovi Prasco nisu originalni, ali se odlično mogu adaptirati za gotovo pa sve tipove vozila. Firma je nastala 1988. godine i odmah je započela s proizvodnjom zamenskih delova za sve poznatije proizvođače automobila. Devedesetih godina otvaraju i prvo proizvodno postrojenje na Tajvanu, a nakon toga počele su nicati i mnoge podružnice u drugim delovima sveta, pre svega na evropskom tlu.

 

U Hrvatskoj je 2012. godinePrasco kupio kompaniju Advanta d.o.o. u Zagrebu i na taj način se proširio na tom tržištu kao i na tržištima regije. Iako se ne radi o originalnim delovima koje Prasco proizvodi, konstantno se ulaže u njihovo testiranje te se pri proizvodnji poštuju najrazličitiji sertifikati koji označuju visok kvalitet. Najveći deo proizvodnje koncentriran je na branike, spojlere, blatobrane, haube, retrovizore, svetla i slično. Velik deo proizvodnje u Prasco postrojenjima je automatiziran i to omogućuje proizvodnju visoko kvalitetnih delova s obzirom na uvete proizvodnje, a posebno se to odnosi na premaze branika i ostalih delova, što se radi na poseban način.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope