Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Pro Mimato

Pro Mimato je hrvatska kompanija sa sedištem u Zagrebu. Bavi se proizvodnjom automobilske opreme. Više od decenije detaljnog istraživanja i razvoja automobilske opreme pomoglo je kompaniji da se proširi na međunarodnom tržištu. Povećala je saradnju sa profesionalcima i obrazovanjem zaposlenih, što će zadržati i povećati udeo na tržištu.

Njihove prednosti su prepoznatljivost na tržištu, jer su prva hrvatska kompanija koja se bavi isključivo ovom vrstom proizvodnog programa. Oni se brzo prilagođavaju novim uslovima zahvaljujući iskusnoj i profesionalnoj radnoj snazi. Svoj potencijal vide u neprekidnom razvoju proizvodnje i u kontinuiranom programu proizvoda kao što su navlake za automobile, prostirke za automobile, auto kozmetika i ostali dodaci. Planiraju da prošire kompaniju, prvo u susednim zemljama gde nema dobavljača takvih proizvoda. Opremljeni su za razvoj novih proizvodnih pogona i spremni su da povećaju potražnju za njihovim proizvodima.

Pro Mimato proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope