Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Purflux

Filteri Purflux, poslovnica pod nazivom Sogefi Grupe, vodeći je svetski dobavljač automobilskih delova sa preko 30 godina iskustva. Sogefi dizajnira, razvija i proizvodi sisteme za filtriranje i fleksibilne delove vešanja, kao i sisteme za upravljanje vazduhom i hlađenjem motora. Oni kontinuirano poboljšavaju svoje komponente tehnološkim razvojem u svim proizvodnim sektorima, optimizujući performanse u smislu životnog ciklusa, efikasnosti, veličine, težine i inferiornosti okoline.

Pokazali su snažnu sposobnost integracije različitih kultura, tehnologija i tržišta. Prisutni su u 21 zemlji na 4 kontinenta, imaju 42 proizvodna pogona i 16 prodajnih mesta.

Nude Purflux filtere ulja, filtere za vazduh, kabinu, benzin i dizel. Osnovani su 1956. godine. Svi proizvodi koje prodaju su sertifikovani. Osiguravaju kvalitet i pouzdanost proizvoda, jer svi prolaze testove kompetencije u razvojnom procesu, kao i obavljajući redovne testove tokom svog životnog ciklusa. Svi njihovi proizvodi imaju sve relevantne potvrde.

Purflux proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope